2013. február 2., szombat

Táncos casting


Felvételi táncosoknak a Magyar Mozdulatművészeti Társulatba
A próbatánc időpontja: 2013. 2. 9. 10 órai kezdéssel
https://www.facebook.com/events/394025670660391/
Helyszín: MOHA – Mozdulatművészek Háza (1097 Budapest, Tagló u 11-13. Kemikál telepen)

A 100 éves tradíciójú, Magyar Mozdulatművészeti Társulat jó mozgáskészségű, megbízható tudású, nyitott gondolkozású és dolgozni szerető táncosokat – előadókat (akár balett, kortárs, modern) vár társulati tagságra(1), valamint a társulat mellett működő alkotóműhelybe(2)! 
A Magyar Mozdulatművészeti Társulat a 100 éves hagyományú - modern tánc HUNGARIKUM – a MOZDULATMŰVÉSZET megtestesítője a táncszínpadokon. 
A társulat Fenyves Márk és Pálosi István 1991 óta folyó kutatási, pedagógiai és művészeti munkásságának fontos állomásaként 1995-ben alakult - Még 1 Mozdulatszínház néven. Az elmúlt több mint másfél évtizedben számos rangos elismerésben részesültek művészeti munkájukban, valamint számos fesztiválon, szakmai fórumon és a nagyvilág városaiban fordultak meg. 

A Magyar Mozdulatművészeti Társulat rekonstrukciós előadásaival tiszteleg a hagyomány előtt, kortárs bemutatóival pedig új utakat és lehetőségeket kutat a mozdulatművészet számára, megőrizve annak klasszikus értékeit, emelkedett hangulatát, érzékenységét a szépre, a harmóniára, így a repertoár az 1910-1940-es években készült klasszikus koreográfiáktól, a kortárs impulzusok hatására születő új, mai művekig terjed. 

Kit keresünk?
1 férfi és 1 női táncost akár azonnali kezdéssel, 
Frissen végző növendékeket, illetve további táncosokat is akik itt kívánnak tevékenykedni (de mivel jelenleg nem finanszírozható csak 2 fő) gyakornokként későbbi becsatlakozással a Társulatba!
Olyanokat várunk, akik tényleg dolgozni akarnak és ismerik a független terület forrásszegény mivoltát és a finanszírozási nehézségeket is, és tisztában vannak a társulat repertoárjával és annak sokféleségével, és hosszútávon hajlandóak elkötelezni magukat. Kreativitás, alkalmazkodó készség, önállóság, színpadérettség, jó előadókészség.

Amit ajánlunk:
- ösztöndíjas lehetőség, vagy szerződés, darabszerződés
- a finanszírozás függvényében havi fizetés vagy darabszerződés
- Hazai és külföldi előadások - Repertoár
- rendszeres szakmai munka, tréning

Kreatív Műhely - stúdiós tagságról: 

Olyan embereket várunk, akiket képességük, technikai tudásuk és kreativitásuk alkalmassá tesz az alkotó munkában való részvételre. 
Amit adunk:
- Oktatás magas színvonalon kortárs és modern tánc, és mozdulatművészet területén
- Színpadi gyakorlat
- Koreográfiai műhelymunka Mentorral, vendégkoreográfussal és bemutatókkal
- Klasszikus balett, Modern tánc, Mozdulatművészet, Kortárs és Repertoár órák
- Szereplési lehetőség akár a társulat előadásiban
- Felvételi lehetőség a társulatba megfelelő szakmai előmenetel esetén

Jelentkezni mindkét lehetőségre - szakmai életrajzzal, fotóval és motivációs levéllel (melyből kiderül, miért hozzánk szeretnétek csatlakozni) az info@mozdulatmuveszet.hu címen. Táncos fotókat videokat pl.: youtube, facebook, egyéb helyről linkelhetitek. Előnyt jelent a szakmai gyakorlat és/vagy végzettség.

meg kell jelölni mire jelentkezel társulati tagság és/vagy a műhely!!!

A társulatról bővebb információt lelhettek a társulat weblapján. http://www.mozdulatszinhaz.hu/, A repertoárt bemutató interjú: http://www.youtube.com/watch?v=HgngV60Ax68

További információ: 

Magyar Mozdulatművészeti Társulat 
E-mail: info@mozdulatmuveszet.hu 
Honlap: www.mozdulatszinhaz.hu
Telefon: 06-1-321-9745


Segítség az életrajzi adatokhoz:
fontosabb adatok: név, cím, elérhetőségek (mail, telefon), születési idő, magasság-súly,
iskolai végzettségek,
nyelvtudás, nyelvismeret szintje,
tanulmányok adatai: tanult stílusok – időtartam – tanár bontásban, szakmai munkásság adatai: év – darab – koreográfus bontásban,
és minden ami a szakmai rutint igazolja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése