2013. szeptember 19., csütörtök

Modellválogatás a Nine Model Managementnél

MODELLVÁLOGATÁST TART A NINE 2013.10.02-án!

ÚJ ARCOKAT KERESÜNK! kezdő, illetve tapasztalt modelleket egyaránt! 

Partnerügynökségeink a világ minden tájára közvetítik a modelleket, mint például Milánóba, Tokióba, Párizsba, Mumbaiba, New Yorkba és Hong Kongba. 
NÁLUNK NINCS SEMMILYEN FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGED, nem kell részt venned modell-tanfolyamokon és „portfólió fotózáson”. Ha fantáziát látunk benned, jók az adottságaid, tehetséges vagy és te is modellként szeretnél dolgozni, nálunk ez semmilyen költséggel nem jár számodra, a NINE Models mindenben támogat!

Jelentkezési feltételek:
LÁNYOK: 175 cm-es magasságtól 180 cm-ig, kifejezetten vékony testalkat(XS-S méret), természetes (és természetes hatású) hajszín és szemöldök, 14-22 éves korig. A válogatásra hozz magaddal egyszínű bikinit, magas sarkút, ne légy sminkelve. Ha rendelkezel bármilyen fotóanyaggal, legyen nálad pendrive-on, vagy hozd magaddal a modellkönyvedet.

FIÚK: 184 cm-es magasságtól 190 cm-ig, szálkás, vékony, de izmos testfelépítés, karakteres, vagy kifejezetten szép arc, 17-26 éves korig. A castingra egyszínű alsónadrágot és a képeidet(pendriveon) hozd.

A CASTING IDŐPONTJA: 2013.10.02. 14:00-18:00
A CASTING HELYSZÍNE: NINE Model Management, 1082 Budapest, Baross utca 61. 4. em. 421. ajtó

A casting teljesen ingyenes, mely során tájékoztatunk a modellkedésről, a modell-munkákról, a lehetőségekről.
A válogatásra nyugodtan hívd el magaddal a szüleidet, bármilyen kérdésükre szívesen válaszolunk, sőt fiatal modellek esetében örülünk is, ha tudunk beszélni a szülőkkel.

Amennyiben részletesebb tájékoztatást szeretnél ügynökségünkről, nézd meg weboldalunkat: www.nine-models.com, vagy facebook-os oldalunkat: www.facebook.com/ninemodels

Kérlek hívd meg ismerőseidet erre az eseményre, hogy még többen értesüljenek a castingról és élhessenek a lehetőségekkel!

Várunk szeretettel minden érdeklődőt!


NINE MODEL MANAGEMENT
www.nine-models.com
www.facebook.com/ninemodels
info@nine-models.com
T.: +3630-2885041

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése