2013. október 25., péntek

Promócióra hostesseket keresnek

Sziasztok!
November 14-től indul egy elektronikai termékeket népszerűsítő promóció, amelyre fix csapatot keresünk hosszú távra, akik felváltva tudnak majd dolgozni. A következő városokban lesz a promóció: BUDAPEST, BÉKÉSCSABA, DEBRECEN, GYŐR, KECSKEMÉT,MISKOLC, NYÍREGYHÁZA, PÉCS, SZEGED, SZÉKESFEHÉRVÁR, SZOLNOK, SZOMBATHELY.
A promóció december végéig tart majd, és minden héten csütörtök-péntek-szombat-vasárnap lesz, az 50-51-52. héten pedig hétfőtől vasárnapig. Munkaidő: 12:00-20:00, azonban egyes áruházak (Media Markt, Auchan) nyitvatartási ideje ettől eltérő lehet (nyílván akkor a munkaidő is úgy módosul), de a 8 órás munkaidő fix.
Lesz egy egész napos tréning Budapesten, amin kötelező részt vennie annak, aki dolgozni akar. A tréning november 1. hetén lenne, egy EGÉSZ NAP. Ezt követően pedig egy tesztet kell majd írni. Azok kerülhetnek be a csapatba, akiknek a tesztjük legalább 90%-os lesz. A tréning és a teszt NEM ugyanazon a napon lesz.

Azt szeretnénk, ha a csapat tagjai legalább 3 napot vállalnának, hogy meglegyen a fix csapat.
Ha szeretnél része lenni a csapatnak, és ráérsz részt venni a tréningen és a tesztíráson is, akkor kérlek küldj egy e-mailt legkésőbb november 3-ig, mely tartalmazza: telefonszámodat és egy fotót.
Az e-mail cím: nagy.reka@appleparty.hu
Érdeklődni: 30/505-40-95

Üdv: Apple Party Service

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése